Polar ice analgetska krema

  • Next Post
  • Previous Post

Bok šminkoljupci! Danas vam donosim post o kremi koju dugo godina koristim a riječ je o kremi koja ublažava bolove. Prije nekoliko godina kada su počeli bolovi u zglobovima probala sam razne kreme koje bi trebale olakšati bar malo bol, međutim neke od analgetskih krema kod mene nisu imale djelovanje. Koristeći sprejeve umjesto krema otkrila sam da sam alergična te da mi neki proizvodi jednostavno ne odgovaraju. U ljekarni su mi preporučili Polar Ice koji me oduševio još nakon prve primjene.

Polar Ice dolazi u plastičnoj posudici poluprozirne boje, čvrstog i bijelog poklopca. Polar ice ima gelasto- vodenastu teksturu koja se prilikom primjene brzo upija u kožu. Nakon samo nekoliko minuta osjetit će te hlađenje koje mene osobno više podsjeća na kockice leda kada s njima prođete preko kože. Krema hladi i ublažava bolove. Mene je toliko puta spasila od bolova u mišićima, zglobovima, leđima. Zbog gelasto-vodenaste teksture potrebno je jako malo kreme.

Krema sadržava 227g što je sasvim dovoljno a s obzirom na malo doziranje kreme trajat će vam jako dugo. Ja sam je djelila kome god je bila potreba tako da sam je uvijek imala i za sebe. Zadnja dva dana sam se mučila sa boli u prstu desne ruke a kasnije je bol ‘udarila’ na koljeno, kvadriceps i kuk. Malo ove kreme i ja sam već bila kao nova.

Kremu mogu koristiti i djeca ali starija od dvije godine. Ne primjenjivati na oštečenu kožu. U slučaju osipa ili iritacije prekinuti sa uporabom kreme. Izbjegavati dodir sa očima i sluznicom.

Kad smo već kod očiju, ova krema ‘peče za oči’ osjeti se mentol koji je treći po sastavu. Kad mi sestra kremu nanosi tamo gdje ja nemogu dohvatit njoj krema pročisti sinuse te odmah počinje šmrcati od kreme. Kremu treba potrošiti u roku od 12 mjeseci od otvaranja a trajat će vam sigurno i duže jer se krema sporo troši. Ja sam je koristila i duže od preporučenog vremena od otvaranja te mi nije uzrokovala nikakve neželjene posljedice, ne samo meni već i svima koji su je koristili. Cijena kreme je 68,50kn i ima je u svim ljekarnama.

  • Next Post
  • Previous Post